Fantastika 2021

Hem » Kommitté-2018

Kommitté-2018

Fantastika 2018

 

Gruppen som planerar och tänker genomföra Fantastika 2018 består hittills av följande fans:

Carolina Gómez Lagerlöf, ordförande
SF fan sedan många år med intresse för att arrangera SF-kongresser. Jag tycker om att resa, speciellt om det går att kombinera en resa med en sf-kongress någonstans i världen. Gillar att läsa sf och fantasy, och följer alltid åtminstone en tv-serie.

Anders Reuterswärd
Frilansskribent som längtar till pensionen. Besökte första kongressen 1974 och fastnade i fandom. Bevistat oräkneliga och varit med och arrangerat en hel del kongresser sedan dess. Läser sf när det går, men den minimala fritiden räcker aldrig till allt som ska hinnas med.

Britt-Louise Viklund
Fan sedan nästan 30 år. Ordnar kongresser, går på kongresser, jobbar på kongresser. SF-läsare. Aktiv i Linköpings Science Fiction Förening (LSFF).

Jakob Hessius

Mårten Svantesson
Mitt intresse för science fiction och annan fantastik grundades genom frekventa besök på Orminge bibliotek i mitten av 80-talet. Kongresser har jag gått på sedan 1992 och arrangerat sedan 2006. Öl, brädspel, vetenskap och, numera mest professionellt, datorer är andra intressen.

Tomas Cronholm
SF-fan sedan länge. Kassör för flera Swecon, redaktör för SF-Forum och trivs i kongressammanhang.

Marika Lövström
Fantasyälskande Trekkie som läst fantasy och sf hela livet. Började som litteraturvetare men blev matematiklärare. Oslagbar i Tp.

Nina Grensjö
Nyfiken läsare som fått upp ögonen för science fiction och annan fantastik. Gillar upptäckt och djupdyk i böcker. Har funnit en trogen vän i fantastiken tack vare dess förmåga att ställa tillvaron på sin spets och bidra med tankeexperiment. Jobbar på ett skolbibliotek och brinner för läsning i alla former.

Anna Liljefors
Fantasyälskare som relativt nyligen upptäckt det här med att nörda tillsammans med andra, som i Tolkiensällskap och på sf/fantasykongresser!

Jessica Snickars
Psykologstudent som alltid varit nyfiken på andra världar. Gillar science fiction, skräck och gudalika varelser som chillar i R’lyeh. Gick på första kongressen 2016, och tycker det är himla skoj att nörda tillsammans med andra!

Håkan Wester

Lokal / Venue

%d bloggare gillar detta: