Fantastika 2021

Hem » Kommitté

Kommitté

Gruppen som planerar och tänker genomföra Fantastika 2021 består av följande fans:

Carolina Gómez Lagerlöf, ordförande
SF fan sedan många år med intresse för att arrangera SF-kongresser. Jag tycker om att resa, speciellt om det går att kombinera en resa med en sf-kongress någonstans i världen. Gillar att läsa sf och fantasy, och följer alltid åtminstone en tv-serie.

Britt-Louise Viklund
Fan sedan nästan 30 år. Ordnar kongresser, går på kongresser, jobbar på kongresser. SF-läsare. Aktiv i Linköpings Science Fiction Förening (LSFF).

Mårten Svantesson
Mitt intresse för science fiction och annan fantastik grundades genom frekventa besök på Orminge bibliotek i mitten av 80-talet. Kongresser har jag gått på sedan 1992 och arrangerat sedan 2006. Öl, brädspel, vetenskap och, numera mest professionellt, datorer är andra intressen.

Tomas Cronholm
SF-fan sedan länge. Kassör för flera Swecon, redaktör för SF-Forum och trivs i kongressammanhang.

Marika Lövström
Fantasyälskande Trekkie som läst fantasy och sf hela livet. Började som litteraturvetare men blev matematiklärare. Oslagbar i Tp.

Nina Grensjö
Nyfiken läsare som fått upp ögonen för science fiction och annan fantastik. Gillar upptäckt och djupdyk i böcker. Har funnit en trogen vän i fantastiken tack vare dess förmåga att ställa tillvaron på sin spets och bidra med tankeexperiment. Jobbar på ett skolbibliotek och brinner för läsning i alla former.

Ann Olsson Rousset
Science fiction- och fantasyfan med sinne för den speciella twisten i historien. Gillar stora världsbyggen, de filosofiska frågorna och speciella teman. Parasiter, insekter och nanoteknologi är till exempel kul. Läser och pratar franska och gärna om franskspråkiga serier. Är även hantverksfan med bland annat frivolitet, stickning och virkning på listan.

Anders Reuterswärd

Dessutom förstärks kommittén av fans från Västerås eftersom det inte blev någon kongress där 2021:

Håkan Wester

Birgitta Stridh

Jesper Anderson

Lokal / Venue

%d bloggare gillar detta: