Fantastika 2020

Hem » Medlemskap

Medlemskap

Föranmälan görs genom två steg: 

Steg 1: Medlemskap i Fantastika 2020 kostar 400 kronor vid förbetalning. Medlemsavgiften betalas till plusgirokonto 58 95 27-1 (Föreningen för Science Fiction-Kongresser i Europa). Det går också att betala med Swish på mobiltelefonen, till 0723105448 (Tomas Cronholm). I så fall är det viktigt att det står Fantastika. I båda fallen gäller att avgiften ska finnas på kontot senast 9 mars 2020. Därefter blir det dyrare, och det blir dessutom ett bättre program ju fler vi vet kommer och kan tillfråga om deltagande i programpunkter. Glöm inte att skriva namn på din betalning! Det gör att betalningen kan kopplas till din anmälan.

Barn under 12 år går in gratis.

Steg 2: Fyll i formuläret

Om man är under 26 år vid kongressens start är medlemskapet gratis om man föranmäler sig senast 9 mars 2020.

För betalning från utlandet och via PayPal, se In English. Men det är bättre för oss om betalning sker direkt till plusgirokontot.

Inträde/biljett?
Medlemskapet är din biljett! Du behöver inte betala något mer än medlemskapet. (Och är du under 26 år behöver du som sagt inte betala något alls, om du föranmäler dig.) Anmäl dig i registreringen när du kommer så får du en medlemsbricka. Den ska bäras synligt under hela kongressen.

Slutligen
Kom med idéer och förslag! På anmälningsformuläret går det att skriva in förslag, men du kan också skicka in via e-post till tomas.cronholm@gmail.com. Vi tar tacksamt emot allt från lösa idéer till färdiga programpunkter med paneldeltagare. Men vi kan förstås inte lova att just ditt förslag blir verklighet.

Lokal / Venue

%d bloggare gillar detta: